Toimilaitepaketit

TOIMILAITEPAKETIT ovat kohdekohtaisesti valmistettuja pumppuryhmiä, joissa on neulalämmönsiirtimien toiminnan, säädön ja seurannan kannalta oleelliset komponentit valmiiksi kokoonpantuina.

TOIMILAITEPAKETIN jokainen toimilaite, anturi ja putkilähtö on selkeästi positioitu. Pumput on johdotettu turvakytkimelle ja anturit riviliittimelle.

Edut

  • Vähentää asennusvirheiden riskiä. Valmiiksi kokoonpannut komponentit varmistavat laadukkaan lopputuloksen.
  • Helpottaa työmaalla tapahtuvaa asennusta. Lyhyempi asennusaika pienentää myös kustannuksia.

Laitevalinta

Jokaisen paketin sisältö vastaa kohteen Retermia-järjestelmän säädön periaatteita. Tilaaja tai suunnittelija voi vapaasti valita toimilaitepaketin eri komponenttien, kuten pumppujen, levylämmönsiirtimien, säätöventtiilien tai lämpötila- ja painelähettimien valmistajat. Retermia vastaa komponenttien hankinnasta.

Toimilaitepaketista toimitetaan tarkat mittakuvat tilausvahvistusvaiheessa.

Asennus ja huolto

Retermia-toimilaitepaketille tulee suunnitelmissa varata leveys- ja korkeussuunnassa noin metrin mittainen tila. Suurten toimilaitepakettien tilantarve on luonnollisesti suurempi.

Toimilaitepaketti sisältää tuennan seinäkiinnitystä varten. Sen saa myös erillisillä tukijaloilla.

Paisunta- ja täyttöryhmät eivät sisälly Retermia-toimilaitepakettiin.

Putkiurakoitsija eristää toimilaitepaketin työmaalla. Toimilaitepaketti on suljettavissa huollon ajaksi verkostosta venttiilein. Toimilaitepaketin edessä tulee olla esteetöntä tilaa huoltoa varten.

TLS6- hankkeessa pääpainopiste on luoda edellytyksiä yritystoiminnan kasvattamiseen, digitalisoimiseen, kannattavuuteen ja  kansainvälistymiseen.

Kehittämishankkeessa suunnitellaan ja hankitaan uusi tuotantolinja neulalämmönsiirtimissä käytetylle neulaputkelle, joka mahdollistaa suuremman valmistuskapasiteetin, parantuneeen toimintavarmuuden ja paremman laadun. Hankkeessa myös investoidaan tuotannon koneisiin.

 

TLS6- hankkeessa kehitetään liiketoimintaa ja asiakkaalle suunnattua palvelua digitalisaation avulla. 
TLS6- hankkeessa kehitetään uusia tuotteita, jotka parantavat lämmöntalteenottojärjestelmien toimivuutta.