Suunnittelijan sivut

Suunnittelijan sivut

Retermia on erinomainen kumppani ilmanvaihdon ja lämmöntalteenoton projekteissa.
Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi yrityksestämme löytyy vuosikymmenten kokemus niin yleisilmanvaihdon kuin haastavien hygienia- ja teollisuusilmanvaihdon ratkaisuista. Palvelemme yksilöllisesti ja joustavasti. Teemme kohdekohtaiset mitoitukset kaikista tuotteistamme parhaan lopputuloksen varmistamiseksi. Olemme mielellämme mukana hankkeissa hankesuunnitteluvaiheesta alkaen mm. tuomalla eri projekteista saatua kokemusta ja näkökohtia suunnittelun tueksi.

Suunnittelutyön apuna käytössämme on huipputason laskentatyökalut, joilla suoritamme laitemitoitukset, järjestelmäsimulaatioita, energiasäästölaskelmia ja elinkaarivertailuja. Toimitamme tuotteistamme saa myös 3D-mallit.

Pystymme tarvittaessa räätälöimään tuotteemme asiakastarpeeseen sopivaksi: lisäämään korroosio- tai hygieniapinnoituksen, valmistamaan usean puhaltimen LTOH-laitteen sekä valmistamaan tuotteet erikoismitoilla ja -materiaaleilla tai tiettyyn värisävyyn, jne.

Teemme kartoituskäyntejä saneerauskohteilla ja huollon koulutusta asiakkaillemme. Olemme käytettävissä myös laitetoimituksen ja takuuajan jälkeen. RETCARE Elinkaarihankkeissa annamme tukeamme niin työmaa-asennusten valvonnassa kuin toimitettujen kohteiden käytön aikaisessa seurannassa.