Elinkaaripalvelut

Elinkaaripalvelut rakennuttajalle

Rakennuttaminen, erityisesti julkisissa hankkeissa, on talotekniikkateollisuuden haastavin laji.

Rakennushankkeen kilpailuttaminen sen elinkaaren aikaisen toiminnan lähtökohdista on noussut vahvasti esille julkisessa keskustelussa viime vuosina. Allianssin kaltaiset urakointimuodot haastavat vanhoja toimintamalleja ja luovat oikein toteutettuna mahdollisuuden tehdä aiempaa laadukkaampia, muuntojoustavampia ja hiilijalanjäljeltään pienempiä rakennuksia.

Rakennuttajan tehtäväksi on lainsäädännössä määritelty rakentamisen koko ketjun osaamisesta huolehtiminen sekä suunnittelun, rakennuttamisen ja toteutetun työn laadusta vastaaminen.

RETCARE Elinkaarikonsepti tukee rakennuttajaa tässä vaativassa tehtävässä. RETCARE Elinkaarikonsepti on Retermian rakennuttajalle veloituksetta tarjoamaa asiantuntijapalvelua suurten rakennushankkeiden eri vaiheissa.

Pystymme tarjoamaan tilaajalle myös hankekohtaisia rahoitusratkaisuja, niin sanottua Elinkaarirahoitusta. RETCARE Elinkaarirahoitus helpottaa elinkaarikustannusperusteista päätöksentekoa suurissa hankkeissa, joissa laitehankinnoille on asetettu kattohinta. Elinkaarirahoituksessa saavutetuilla käyttökustannussäästöillä pienennetään Retermia-laitteiden hankintahintaa.

Yhteydenotot:

Markus Castrén
+358 50 532 7313
markus.castren (at) retermia.fi

Asiakaskokemuksia Elinkaarikonseptista löydät alla olevasta linkistä.